Monday, April 27, 2009

Kereta murah

Kereta Perodua ini dijual dengan harga yang cukup murah



Tapi kena pasang sendiri


Pakai 'alen key' ni
Do it Yourself

6 comments:

AZANI said...

kalau dah pass pasang model ini boleh try kat kancil betul...

~0~ said...

Pening tgk komponen nya...banyak sangat la bang.

Zaki said...

Chif,
ini bukan model, ini betul2 punya, aku rasa dengan kepakaran yang kau ada, kau boleh pasang nih...


~O~,
memang susah, bagilah mereka yang pakar utk memasangnya....kita tunggu beli je.

GigiPalsu said...

Senang je tu...
kancil lampu bulat aku tu kalau kau nak tau, aku pasang sendiri la...

..
..
..
..
..
Air filter la..
Eh.. minyak hitam pun aku tukar sendiri tau..

lg said...

tu kereta macam aku kenal je.....
model kelisa 860 cc, kannn....
tak caya ge tengok no.enjin...

Zaki said...

Zam,
aku rasa tayar pun kau boleh pasang jugak...


Man,
Blog kau aku tak leh nak komen lagi lah, cuba check kat comment setting.