Friday, July 3, 2009

Saman

Lama tak mengomel disini
nak tulis panjang2 tak boleh pasal masih MC
sebab bos aku cakap kalau MC tak leh buat kerja
jadi kat sini aku saja nak share satu informasi berguna
bagi sesiapa yang nak check saman secara mudah
masukan kan no ic tekan ok
kalau ada saman tekan ok lagi untuk lebih detail
ok selamat mencuba


http://pkukmweb.ukm.my/~knam/JPJ.htm

8 comments:

~0~ said...

memang terkena den

Zaki said...

~O~,
tak sangka pulak awak dapat no 1...hehehe.

AZANI said...

aik lain web dia bukan yang ini ke? http://www.jpj.gov.my/blacklist/index.shtml
klik gambar pdrm atau jpj.

Zaki said...

Chef,
aku guna aku punya web tu ada 3 saman je, tapi pakai web kau tu aku ada 6 saman.....

GigiPalsu said...

Cheee....
Terkejut beruk aku, ada 3 saman,Ingatkan betul. hari tu baru speeding masa balik ganu, habis kereta aku potong termasuk kereta polis...

Tapi aku rasa polis tu tak sempat ambik no kereta aku, cos kereta aku terlalu laju, malam pulak tu..

Zaki said...

Aku pun sama, masa balik dari kg hari tu, semua kereta aku potong, sampai kat skudai ingatkan dah selamat........masa nak masuk h/way PG kena tahan...overspeed.

manlaksam said...

Ki,
MC tu sebab apa?....demam ko?
Ko ada penyakit lain?.

Zaki said...

cikgu man,
kawe kena gastrik, lo ni Ok dah.