Wednesday, August 19, 2009

Mama...cepatlah sembuh.

Pesan Mama,
baju sekolah anak2 yang color putih tu rendam dulu
lepas tu basuhlah sekali dengan yang lain2
lepas siap terus jemur
kain yang bersidai tu kalu rajin lipatkan
jangan lupa gosok baju sekolah anak2
kemudian kain baju yang lain2 tu basuhkan.....

hahhhh...ini baru bisnis kain baju..
mama...cepatlah sembuh!

Pesan mama lagi.....
pagi2 jangan lupa kejutkan anak2
suruh dia orang mandi
sediakan sarapan pagi
jangan lupa beli roti kalau dah habis
makan tengahari belilah nasi bungkus
makan malam pun nasi bungkus jugak....

mama...cepatlah sembuh

siAisy pulak,
isikan susu dalam bekas sebelum naik tidur
jangan lupa isi air panas sekali
mandikan
pakaikan lampin
buat susu

dia dah perasan mama dia tak de
kehulu kehilir cari ibunya
dah tak jumpa meragamlah pulak...

ya Allah kau sembuhlah isteri aku SEGERA!!
aisy & aidil menemani ibu mereka kat Hospital

7 comments:

pB said...

moga Ima cepat sembuh

nok poso doh nie

lagi haru kalu keno poso dalae wadddddd

GigiPalsu said...

Semoga cepat sembuh...
cepat balik rumah...
cepat masak sedap2...
kesian abang zaki...

Tu baru kena tingal isteri beberapa hari...
Kalau isteri gi oversea assignment camna agaknya????

Tak dengar plk berita kat station, org umah kau kat cepital.
Sakit apa?

Zaki said...

pB,
terimakasih, dah mintak dgn doktor nak balik sebelum puasa.


Azam,
ada ke isteri yang kena pergi oversea assignment....

Isteri aku tu batuk je...tak de pulak pakej H1N1, tapi utk pencegahan awal...kena masuk wad lah....biasalah H.Penawar.

manlaksam said...

Semoga oghe ghumoh demo cepat sembuh.

Zaki said...

Cikgu,
alhamdulillah....ore rumah dah keluar hospital. Kalau tak leh keluar memang naya....nak posa sorang2.

AZANI said...

macamana ki,bokleh kot handle sorang sorang?

Zaki said...

Chif,
dah balik seremban ke?
handle tu boleh...tapi berteraburlah sikit.