Sunday, November 2, 2008

Graduation Day - MRSM Mersing
















4 comments:

manlaksam said...

Ki,
Kalu mu nak tenguk gambar aku, buka lah blog aku sekarang!
Orang kampung tanam getah, tanam pisang, dokong dan durian.

manlaksam said...

Ki,
Anak sulung mu ko tu?
Anak sulung aku pun baru ni ada graduation day juga di MRSM Muadzam Shah.

ZakiN said...

Betul lah tu, anak kawe anak lima ore, semua lelaki. Yang kecik baru 11 bule. Bini kawe nak anak tina, tu la sampai lima ore. Tapi ni kira last doh ni, tak dapat anak tina pun tak apalah, tak larat dah...tua dah.

manlaksam said...

Demo tok nampok tua ki. Buke mace kawe, ada ore tanyo kawe, ni anok ko cucu?
Hai ....maroh betul kawe...
(dale ati, kawe kato...bengong sungguh dio ni...anok di sangko nyo cucu.)